یکشنبه ۲۹ آذر ۱۳۸۸ - ۰۶:۳۸
۰ نفر

همشهری آنلاین - شهره فرجی: این نان خوشمزه و برشته را می‌توانید با انواع غذاها به خصوص سوپ‌ها، میل کنید.

آشپزی

مواد لازم:

آرد کامل گندم: یک پیمانه

پوره سیب زمینی: یک پیمانه

شیر ولرم: 2/1 پیمانه

آب: 2/1 پیمانه

مخمر خشک: دو قاشق چای‌خوری

شکر: 2 قاشق چای‌خوری

آرد نان: 3 پیمانه

نمک: یک قاشق چای‌خوری

کره: 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

1- سیب زمینی را بپزید، پوست کنید و پوره کنید.

2- شیر و آب را در قابلمه‌ای بریزید و آن را در حد ولرم حرارت دهید.

3- مخلوط شیر را درون کاسه‌ای بریزید.

4- شکر را اضافه کنید و مخمر را روی آن بریزید و 5 دقیقه آن را کنار بگذارید.

5- آرد نان و نمک را در یک ظرف بزرگ الک کنید.

6- کره و پوره سیب زمینی را به مخلوط آرد اضافه کنید.

7- مخلوط مخمر را درون آرد بریزید و با یک قاشق چوبی آن‌ها را با هم مخلوط کنید.

8- خمیر را به یک سطح آردی منتقل کنید و 10- 8 دقیقه آن را ورز دهید تا نرم شود.

9- خمیر را درون یک ظرف چرب شده بریزید و روی آن را بپوشانید و صبر کنید تا حجم آن دو برابر شود.

10- خمیر را به یک قالب چرب شده نان منتقل کنید و روی آن را بپوشانید و در جای گرمی قرار دهید و صبر کنید تا خمیر به سطح قالب برسد.

11- مایه را در دمای 400 درجه فارنهایت به مدت 45 دقیقه و یا تا زمانی که آن را با چنگال امتحان کنید، حرارت دهید.

12- سپس بگذارید خنک شود و آن را میل کنید.

کد خبر 97493
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز