مواد لازم:
آرد کامل گندم: یک پیمانه
پوره سیب زمینی: یک پیمانه
شیر ولرم: 2/1 پیمانه
آب: 2/1 پیمانه
مخمر خشک: دو قاشق چایخوری
شکر: 2 قاشق چایخوری
آرد نان: 3 پیمانه
نمک: یک قاشق چایخوری
کره: 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1- سیب زمینی را بپزید، پوست کنید و پوره کنید.
2- شیر و آب را در قابلمهای بریزید و آن را در حد ولرم حرارت دهید.
3- مخلوط شیر را درون کاسهای بریزید.
4- شکر را اضافه کنید و مخمر را روی آن بریزید و 5 دقیقه آن را کنار بگذارید.
5- آرد نان و نمک را در یک ظرف بزرگ الک کنید.
6- کره و پوره سیب زمینی را به مخلوط آرد اضافه کنید.
7- مخلوط مخمر را درون آرد بریزید و با یک قاشق چوبی آنها را با هم مخلوط کنید.
8- خمیر را به یک سطح آردی منتقل کنید و 10- 8 دقیقه آن را ورز دهید تا نرم شود.
9- خمیر را درون یک ظرف چرب شده بریزید و روی آن را بپوشانید و صبر کنید تا حجم آن دو برابر شود.
10- خمیر را به یک قالب چرب شده نان منتقل کنید و روی آن را بپوشانید و در جای گرمی قرار دهید و صبر کنید تا خمیر به سطح قالب برسد.
11- مایه را در دمای 400 درجه فارنهایت به مدت 45 دقیقه و یا تا زمانی که آن را با چنگال امتحان کنید، حرارت دهید.
12- سپس بگذارید خنک شود و آن را میل کنید.